2017 Concert Mastreechter Staar

 

CONCERT VAN DE KONINKLIJKE ZANGVERENIGING MASTREECHTER STAAR

Op zaterdag 16 december 2017 was het weer zover. De Mastreechter Staar heeft voor de 3de maal in onze parochie een weergaloos Kerstconcert gegeven. We mogen langzamerhand wel spreken van een traditie in onze parochie.

Ook dit keer was het concert fantastisch. Voor de pauze een aantal moderne kerstliederen en mooie bewerkingen van enkele kerstliederen, en na de pauze mooie klassieke kerstliederen waar iedereen van genoten heeft. Persoonlijk vond ik het enthousiasme van de jonge dirigent (32 jaar) van het koor heel mooi om te zien.

En onze enige bekende en echte Ineke Peereboom heeft ons weer verrast met enkele liederen die zij solo en samen met de Mastreechter Staar heeft gezongen. Heel mooi om te zien dat we in onze parochie talenten hebben waarover gesproken mag worden.

De Mastreechter Staar heeft mij laten weten dat zij de ontvangst in Badhoevedorp en ons enthousiasme geweldig gewaardeerd hebben.

Hierbij wil ik ook de inzet van al onze vrijwilligers, en de kinderen van onze vrijwilligers, hartelijk bedanken dat het dankzij hun hulp en inzet weer mogelijk is geweest om dit concert in Badhoevedorp en bij onze Parochie te regelen.

Juliette Duijnstee, secretaris parochiebestuur